xx Pökänpalon Taavi – Rauhasalmen Riesa

Kva Pökänpalon Taavi

Rauhasalmen Riesa

Myös tämän yhdistelmän koirilla erinomainen luonne, metsästysinto ja haukku. Rakenteeltaan vahvaluustoisia ja tiiviitä, hyvillä käpälillä varustettuja. sukusiitosprosentti 8 sukupolven kohdalla 3% paikkeilla. Riesan edellinen pentue Manun kanssa onnistui erinomaisesti ja sillä äidinvaistot kohdallaan. Riesasta tietoa sen omalla sivulla. Taavi hienosta pentueesta, jossa kolme neljästä kva koiria ja kuulemma neljäskin samaa tasoa, kunhan saadaan viivalle. Kaikilla sisaruksilla huippu haukku. Taavilla lonkat parasta A ryhmää . Tuloset puhuvat puolestaan ja viidellä koe käynnillä valioksi. Taavi ulkomuoto ominaisuuksiltaan MVA tasoa. Yhdistelmällä  haetaan erittäin hyvä ja vuolashaukkuisia koiria ja siihen liitettynä hyvä ajotaito, niin saavutetaan kunnon tuloksia. Ulkomuoto ominaisuuksia tarkasteltaessa; luusto, rakenne,käpälät, karvapeite  ja väritys huomioiden ->Eiköhän se jokainen mielellään haluaisi kaksoisvalion omistaa! Yhdistelmän koirien jalostusindeksit ovat yli 120 .

Tästä alla olevasta linkistä pääset tulevan pentueen sukutauluun

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI38093/09&ReknoE=52185/07

Taavin ja Riesan lapset ovat kennelin J-pentuja. Nuorena ajamaan syttyneitä, lupaavia ajurinalkuja. Jälkeläisistä Rauhasalmen Julienna oli Pärnun kansainvälisessä näyttelyssä 5.-6.7.2014 ja molempina päivinä ROP-juniori, junnusertit sekä VSP. Hieno saavutus, onnittelut!

Julienna kävi vielä Tartossa varmistelemassa saavutuksiaan ja oli sielläkin paras narttu! Näin hänestä tuli myös EE JMVA.

Rauhasalmen Julienna, 2 x VSP kv-näyttelyssä

Rauhasalmen Julienna, 4 x VSP kv-näyttelyssä

Rauhasalmen Jarevillekalle

tässä napotan pöydällä

yksi tytöistä

synnytys oli pitkä, yli 31 tuntia!